Първи и втори модули от шестия цикъл по програмата на С.Е.Е.А. на тема " Анестезия, респираторна и сърдечно-съдова система".

От 14 до 17 май 2012 г., Центърът за продължително обучение по програмата С.Е.Е.А. -София към ESA и Катедрата по анестезиология и интензивно лечение, МУ, МФ - София съвместно със сдружение „Асоциация анестезиология и интензивно лечение - София" организира
провеждането на първи и втори модули от шестия цикъл по програмата на С.Е.Е.А.
на тема " Анестезия, респираторна и сърдечно-съдова система".

На преминалите курса се издават международно признати сертификати от С.Е.Е.А. Курсът е основно предназначен за
лекари със специалност и броя на участниците е ограничен на 40. Крайният срок за подаване на заявки за участие е 28.03.2012 г. Моля, в заявката за участие да бъдат посочени трите имена, адрес на болничното заведение, в което работите, записани номерът на дипломата за специалност, дата и година на издаване, кои модули сте изкарали, телефон и имейл за връзка. Одобрените кандидати ще бъдат писмено уведомени до 16.04.2012 г.

За сега таксата на курса е определена на 150 лв., която моля да бъде превеждана на банковата сметка на сдружение „Асоциация анестезиология и интензивно лечение -София" - Първа Инвестиционна Банка, IBAN:BG68FINV91501203769193.

Таксата включва правото за участие в курса, научната документация и 3 нощувкк пълен пансион. За информация и записване -Катедра по анестезиология и интензивно лечение, д-р Б. Младенов и г-ца С. Христова.

Свалете повече информация тук.

Search

Посетители

В момента има 7  гости и няма потребители и в сайта